Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Versenyek és kiállítások képes leírás - Makett.tlap.hu
részletek »

Versenyek és kiállítások - Makett.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: makett.tlap.hu » Versenyek és kiállítások
Keresés
Találatok száma - 13 db
A Haditengerészetünk emlékei kiállítás és megnyitója

A Haditengerészetünk emlékei kiállítás és megnyitója

Ismét Pásztor Róbert tagtársunk jóvoltából került fel egy új videó. A 'A Haditengerészetünk emlékei kiállítás és megnyitója' egyesületünk eddigi legnagyobb hajózástörténeti kiállítását és annak megnyitóját - ami Dr. Balogh Tamás: A 'piros-fehér-piros' a Sárga-tengeren - A Kaiserin Elisabeth cirkáló története című könyvének a bemutatója is volt - ismerteti.

Autós makett kiállítás

Autós makett kiállítás

Immár II. Alkalommal rendezhetjük meg az autó modell és makett kiállítást. Annyi a változás, hogy gondolunk az ünnepekre, mint mikulás és karácsony. Egy kis vásárral is egybekötjük a kiállítást. Reméljük megint sok látogatót illetve vásárlót csalogatunk be a Balassi Bálint Megyei Könyvtárba

Először szervez nemzetközi építészeti modell fesztivált a KÉK

Először szervez nemzetközi építészeti modell fesztivált a KÉK

November 7-9. között rendezik meg a Kortárs Építészeti Központban az I. Nemzetközi Építészeti Modell Fesztivált, amely során száz európai építésziroda száz pályázatra elkészített makettjét állítják ki.

Építészeti Makett Fesztivál

Építészeti Makett Fesztivál

Első alkalommal rendezi meg a Nemzetközi Építészeti Makett Fesztivált a Kortárs Építészeti Központ péntektől három napon át. A szombaton nyíló makettkiállítás mellett előadások, városi séták és egy multimédiás buli is várja a nagyközönséget.

Háború Művészete

Háború Művészete

Veszprémben, a helyőrségi klubban második alkalommal rendezték meg az országos makett kiállítást és találkozót. A makettek között szép számmal voltak megtalálhatók a múlt híres repülői, valamint a második világháború fegyverei, de asztalra kerültek a korszerű, napjaink hadseregeiben használatos haditechnikai eszközök és terepasztalok másolatai is.

Lemezről makettre váltott a hét embere

Lemezről makettre váltott a hét embere

Immáron 15. alkalommal szervezte meg az országos makettkiállítást Békéscsabán Fekete László, a helyi Kit Makettklub vezetője. Az ország ötven pontjáról érkeztek kiállítók, versenyzők. A megyeiek fényesen szerepeltek, a programot sokan látogatták. A Hírlapnál Fekete László a hét embere.

Mosonmagyaróvári Nemzetközi Makett Kiállítás és Verseny

Mosonmagyaróvári Nemzetközi Makett Kiállítás és Verseny

A Mosonmagyaróvári Makettezők Klub és Egyesület főszervezésében évente megrendezésre kerülő Makett Kiállítás és Verseny az elmúlt 10 év során Európa egyik kiemelkedő eseményévé vált. A versenyen különböző kategóriákban indulhatnak a nevezők: harcjárművek, repülők, figurák, polgári járművek, hajók lekicsinyített másai kerülnek megmérettetésre.

Múzeumban a legendás buszok

Múzeumban a legendás buszok

Hatvanadik születésnapját ünnepli az Ikarus, de sajnos rendhagyó módon. A Közlekedési Múzeum kiállításán ugyan a hazai buszgyártás hosszú folyamata a téma, de az igazi születésnapi ünneplés helyett kényszerből már csak a buszok makettjei vannak a kiállításon.

Nemzetközi makett-verseny

Nemzetközi makett-verseny

A Mosonmagyaróvári Makettező Klub főszervezésében évente megrendezésre kerülő Makett Kiállítás és Verseny az elmúlt 10 év során Európa egyik kiemelkedő eseményévé vált. Az eleinte a helyi könyvtár előterében tartott rendezvényt egyre többen látogatták, így a helyszín először a helyi művelődési ház termeibe, majd 2004-től a Mezőgazdasági Tudomány Egyetem épületeibe került át.

Hirdetés
Online makett verseny

Online makett verseny

Az elkészült makettekről 5-6 jó minőségű kép e-mailbe való elküldése után feltöltésre kerül a honlapra ami később zsűrizésre kerül. A nevezett makettekből a zsűrik által ítélt első 3 kap díjat. Mindenki csak egy makettel nevezhet. A nyeremény: makett; könyvek.

Óriási élmény makettőrülteknek!

Óriási élmény makettőrülteknek!

Makettek sokaságát, köztük repülőgépeket, harci járműveket, helikoptereket, autókat, motorokat, kamionokat, hajókat láthatnak az érdeklődők a hétvégén Mosonmagyaróváron. A Lajta-parti város ezúttal tizenharmadik alkalommal ad otthont a nemzetközi makett-találkozónak, amelyre huszonöt országból 600 regisztrált makettezőt várnak.

Országjáró Modellshow

Országjáró Modellshow

2010. március 16. - április 11. között (a budapesti Sugár és Europark üzletházak, illetve a nagykanizsai Kanizsa Centrum után) immár negyedik alkalommal került megrendezésre Országjáró Modellshownk, ezúttal a budapesti Savoya Park bevásárlóközpontban. A berendezett több mint 60 vitrinben klubok, magángyűjtők, modellboltok - köztük Egyesületünk modellezőinek - gyűjteményéből, több ezer modell és makettet lehetett ;megtekinteni a tárlaton, ahol megtalálhatók voltak a vitorlás-, és géphajók, csónakok, autók, tankok, motorok, kamionok, repülők; minden, ami a makettezéshez és a modellezéshez kapcsolódik.

Végre egy normális múzeum

Végre egy normális múzeum

A fél világ csodájára jár a Fehérvári Babaháznak. Elmúlt századok polgári otthonait idéző parányi szobákban, boltokkal is kiegészített utcasorokkal várják a porcelán fejű babák, állatfigurák és a miniatűr, ám művészi ügyességgel készített berendezési tárgyak makettjei a látogatókat. A páratlan múzeum két év múlva az eddiginél is méltóbb helyen, s újabb oda illő játékokkal fogadhatja a közönséget.

Tuti menü