Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Makett páncélosok képes leírás - Makett.tlap.hu
részletek »

Makett páncélosok - Makett.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: makett.tlap.hu » Makett páncélosok
Keresés
Találatok száma - 4 db
1943 - Valahol afrikában

1943 - Valahol afrikában

Régóta játszottam a gondolattal, hogy belefogok egy dioráma készítésébe. Kiállításokon szemet gyönyörködtető munkákat láttam és próbára akartam tenni magam. Az ötlet hamar körvonalazódott bennem. Volt otthon egy Dragon féle Német afrikai pihenő egység a háttérben egy Kübelwagen-el. Gyorsan szereztem hát egy Italeri Volkswagen 82-es Kübelwagent is. Hazaérve rögtön az jutott az eszembe, hogy egy 4 férőhelyes kocsiba hogy fér el 6 ember. Így röpke 1 hét alatt szereztem még egy Kübelt.

German Schwimmwagen

German Schwimmwagen

Nem volt olyan makettem ami ne lett volna már összerakva, ezért elhatároztam, hogy veszek egyet. A boltban nagyon megtetszett a Tamiya Scwimmwagenje, igaz kicsit szokatlan méretarányban. Vettem hozzá festékeket is. Az ilyen kis maketteknél ajánlottabb előbb kifesteni a makett darabjait, majd azután összerakni. Én is ezt tettem, de elakadtam egy kicsit. Volt hozzá három festékem, és nem volt festékszóróm, hogy csináljak tehát katonai színt? Így hát szivacsból vágtam le egy darabot, félbehajtottam, majd a végét elkötöttem, ebből hármat csináltam. Ezzel festettem, és egész jól sikerült. Az ember kicsit felületesen lett lefestve.

Humvee M1025

Humvee M1025

A Tamiya a közelmúltban adta ki a járművet, én 2004 telén szereztem be. Az alkatrészek kiöntése egyszerűen fantasztikus, ahogy azt a Tamiya-tól már megszokhattuk. Mikor felbontottam a dobozt, nagyon megörültem, mikor láttam, hogy az abroncsokhoz valódi gumit adtak. A matricalap is nagyon jó. Figurát is adnak a készlethez. 4 féle festés közül választhatunk. A makett nemsokára kerül megépítésre, egy dioráma részeseként.

Keleti Blokk

Keleti Blokk

A Keleti Blokk, mint neve is mutatja, a szovjet és kelet-európai haditechnika szakértője. Nekünk ez nem csak egy téma a sok közül, hanem maga a téma. Magánemberként is ez a terület foglalkoztat minket, fontos, hogy van végre egy olyan felület, ahol a témának a szerelmesei megtalálnak minden ezzel kapcsolatos makettet, könyvet. Rugalmasan alkalmazkodunk kéréseitekhez, s megpróbálunk a Közös Hobbival kapcsolatban minden segítséget megadni.

Tuti menü