Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Makett hajók képes leírás - Makett.tlap.hu
részletek »

Makett hajók - Makett.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: makett.tlap.hu » Makett hajók
Keresés
Találatok száma - 5 db
Ajándéktárgyak, hajómodellek

Ajándéktárgyak, hajómodellek

A Szentendrei úton, a Flóriántól kifelé, a Mozaik utcai felüljáró után jobbra 400 méterre található az üzletünk. Közvetlenül az útról nyílik vöröstéglás épületünk. (Telephelyünk mögött található az Auchan áruház). Parkolni a bolt előtt a járdán lehet. Kérjük, hogy ne a járdán, hanem az üzletünk mindkét oldalán lévő udvarban parkírozzanak!

Fahajó modell

Fahajó modell

Ajánlom kirakatok díszítésére is, ugyanis egy igényesen elkészített hajó-makett a maga egyedi varázsával, megállásra készteti az embert. Javaslom ezen kívül, régi kastélyok, kúriák, rezidenciák díszítésére, hiszen egy-egy régi hajó modellje különleges történelmi hangulatot teremt.

Hajó makett

Hajó makett

A hazai könyvkiadásban izgalmas és mindig várt esemény egy-egy új, magyar nyelven kiadott hajózási, hajózástörténeti könyv, szakmunka, vagy éppen album megjelenése. Annak ellenére, hogy az elmúlt években újra megjelentek ezek a magyar nyelvű könyvek a könyvesboltok polcain, mégis csak kevés könyv szól igazán a magyar közönséghez. A kötetekben feldolgozott témák ugyanis a magyar hajózásról jellemzően csak keveset vagy egyáltalán nem szólnak.

Hajó makett játékbolt

Hajó makett játékbolt

Hatalmas kihívást jelent egy makettezőnek egy hajó makett elkészítése. Az oldalunkon megtalálhattok több történelmi hajó makettet is, vitorlás hajókat, tengerjárókat, hadi hajókat, anyahajókat, tengeralattjárókat. Az ajándék szettek kiválóak meglepetésnek, mert tartalmaznak minden eszközt, festéket a hajó makett elkészítéséhez.

Vitorlás világ hajó makettek

Vitorlás világ hajó makettek

A vitorlás hajó-makettek, jachtok, faliképek és a különlegesebbnél különlegesebb réztárgyak, iránytűk, barométerek, lámpák és egyéb hajós lakberendezési termékeink közül biztosan Ön is talál olyat, amivel páratlan meglepetést szerezhet saját maga, szerettei vagy akár ügyfelei és kollégái számára is. Egyedi ajándékok tárát nyújtjuk az ajándékozni vágyóknak, s a nem mindennapi ajándékötleteink közül garantáltan megtalálja az igazit, bármilyen különleges alkalomra szóló meglepetésről legyen szó. Születésnapra, névnapra, évfordulóra, esküvőre, vagy akár céges ajándéknak is izgalmas, igényes és ritka termékek közül válogathat.

Tuti menü