Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Makett figurák, és minden más képes leírás - Makett.tlap.hu
részletek »

Makett figurák, és minden más - Makett.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: makett.tlap.hu » Makett figurák, és minden más
Keresés
Találatok száma - 6 db
Alien figurák

Alien figurák

Az Alien Collectible Bust, mely minden kétséget kizárólag az eddig készült legszebb Alien szobrocska lesz, ha 2008. harmadik negyedévében megjelenik a Hot Toys által. Karcsú talpazat, sudár alkat, dögös banánfej. 30cm magas és vélhetően baromi drága lesz. Elkezdődött a hatalmas tavaszi készlet feltöltés a Holdfényteamnél, melynek keretében az elkövetkező hetekben több száz új termék érkezik, és bőven akad benne Alien és Predator is!

Figurák átalakítása

Figurák átalakítása

Az Alkony figurák alapanyaga polietilén. Ez egy hőre lágyuló műanyag, ami sok átalakításra ad lehetőséget. Ehhez fel kell melegíteni egy drótot, és azzal lehet kisebb változásokat eszközölni a figurán. A drótot nem kell izzásig felhevíteni, elég, ha csak forró.

Főnix csarnok wargame és makettbolt

Főnix csarnok wargame és makettbolt

Örömmel köszöntelek a Főnix-csarnok wargame és makettbolt honlapján! Boltunk széles választékát kínálja különféle maketteknek, wargame figuráknak és egyéb készleteknek, kiegészítőknek. Mindezek mellett még otthont ad a Székesfehérvár környéki wargame-játékosoknak, emeleti részünkben két terepasztalt biztosítva számukra a csaták lebonyolítására! Hobby sarkunkban lehetőséged nyílik szakmai segítség mellett építeni, festeni. Ne feledd, kérdezz bátran, legyen akár festési technika vagy információkérés egy újonnan megjelent makettről, azért vagyunk, hogy segítsünk!

Holdfény Fantasy

Holdfény Fantasy

Cégünk 1997 óta foglalkozik gyűjthető, illetve játszható játékkártyák és figurák országos forgalmazásával. A figurák népszerűségének fő oka világszerte az a precíz számítógépes tervezés és kézi megmunkálás, melyet e gyártó cégek évek óta utánozhatatlanul végeznek. A figurák és kártyák tetszetős csomagolásban kerülnek forgalomba, melyeket játék, sport, zene, ajándék árú, könyv és multimédiás üzleteknek egyaránt ajánljunk.

Modellart makett modellkészítő

Modellart makett modellkészítő

1989. december. 31-én alakultunk, 25 professzionális modellezővel, az akkor megszűnőben levő 40 éves múlttal rendelkező Képzőművészeti Kivitelező Vállalat modellező üzeméből. A Kft. Alapítói és jelenlegi tulajdonosai, Ungár István és Ábrahám Gergely az alapítást megelőzően több mint egy évtizeden keresztül, már a vállalat modellező üzemét irányították. Megszámlálhatatlan modell és makett került ki összeszokott csapatunk keze alól.

Sas Wargame csoport

Sas Wargame csoport

Kik is vagyunk? Nos, ez a kérdés helyénvaló azoktól, akik nem hallottak még soha olyasmiről, hogy valaki miniatűr katonákkal háborúkat játsszon egy asztalon modellfák és -házak között, dobókockával és mérőszalaggal 'felfegyverkezve'. Mert mi pontosan ezt csináljuk. A világ számos országában nagy népszerűségnek örvendő hobbit, a wargame-et, azaz hadijátékot műveljük valamelyest szervezett keretek között, Magyarországon elsőként.

Tuti menü