Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Makett autók képes leírás - Makett.tlap.hu
részletek »

Makett autók - Makett.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: makett.tlap.hu » Makett autók
Keresés
Találatok száma - 5 db
Autómakett Webáruház

Autómakett Webáruház

Lehetőség van a megvásárolt vagy megvásárolni szánt autó és motor makettek elkészítésére. Ez minden esetben egyedi megállapodás alapján történik, de előre meghatározott keretek között. Az elkészítés ideje, részletgazdasága nagyban függ az eredeti makett minőségétől, a hozzá megvásárolt kiegészítőktől és a megállapodásban rögzített elkészítési szinttől. Az elkészítés minden esetben, profi minőségben, profi anyagok felhasználásával a makett méretaránynak megfelelő lehetőségek között történik. Az elkészítendő makett lehet hozott vagy itt a web shopban vásárolt is.

Kamion makettek

Kamion makettek

Az oldalon az általam épített kamionmakettek láthatók képek makettversenyekről, kiállításokról, találkozókról. Kedvenc témám az európai kamionok, azon belül is a 70-80-as évek járművei. A makettek nagy része átalakított, nem dobozból készült. Jó nézelődést!

Rally makettek

Rally makettek

Ezt a weboldalt saját magam, barátaim és sok Rally makett rajongó szórakoztatására hoztam létre. Azoknak szeretnék kedveskedni munkáim képeivel, akik nem itt élnek a közvetlen környezetemben. Természetesen szívesen fogadom, látom idegenek véleményeit, kérdéseit, kéréseit.

Raybrig89 makettes oldala

Raybrig89 makettes oldala

Minden fajta autós maketteket készítek saját kezűleg Link ismertetése: Minden fajta autós maketteket készítek saját kezűleg. Az oldalra mindent feltöltöm. Továbbá az oldalon lehet látni a különböző makettes versenyek időpontjait és helyszíneit. Vendégkönyvbe szívesen fogadom a hozzászólásokat.

RC games modell

RC games modell

: Ezekhez a beállításokhoz szeretnénk segítséget nyújtani cikksorozatunkkal, Link ismertetése: A sokféle gyártó még többféle modellautóját mind-mind egyedi igényeinkhez és az útviszonyokhoz megfelelően kell beállítani ahhoz, hogy szépen és zökkenőmentesen tudjunk driftelni. Ezekhez a beállításokhoz szeretnénk segítséget nyújtani cikksorozatunkkal, melynek első részében a drift alapokkal és némi történelmi háttérrel ismerkedhettetek...

Tuti menü