Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könyvek, magazinok képes leírás - Makett.tlap.hu
részletek »

Könyvek, magazinok - Makett.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: makett.tlap.hu » Könyvek, magazinok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Adóba László - Diódráma építés

Adóba László - Diódráma építés

A statisztikák szerint Adóba László dioráma építő könyvsorozatának első és második kötetéről szóló összefoglalóim komoly olvasottságra tettek szert. Azt hiszem, nem véletlenül, én pedig örülök, hogy legalább ilyen szerény módon támogathatom az utóbbi évek egyik legdicséretesebb makettező vállalkozását.

Angol nyelvű makett könyv

Angol nyelvű makett könyv

A DOM Publishers legutóbbi könyve csak első pillantásra tűnik nehéz olvasmánynak. A közel ezer oldalas, kétkötetes, angol nyelvű kiadvány a különféle építészeti makettek és modellek készítését mutatja be számos elismert építész, illetve építésziroda munkásságán keresztül. A több száz oldalnyi színes felvételt látva szinte azonnal kedvünk támad fúrni, faragni, kartonpapírt és műfüvet ragasztgatni. Persze, azért a munka nagy részét jobb, ha meghagyjuk a profiknak: ők még egy szelet penészes sajtból is képesek házat építeni'.

Aranysas magazin

Aranysas magazin

A Magyar Légierő történetében öt olyan vadászgéptípus volt, amelyek drámai változást hoztak a pilóták és az üzemeltető állomány részére. Az első kettő a Re-2000 Héja és a Me-109-es, amelyekkel a nagy teljesítményű, hatalmas légcsavarokkal, behúzható futóművekkel, nagy sebességgel, erős fegyverzettel és rádióval ellátott vadászgépek korszakába lépett a légierő állomány.

Modell és makett magazinok

Modell és makett magazinok

Áruházunk szegedi székhelyű internetes antikvárium, amely mára több mint 400 000 könyvet kínál eladásra. Árukészletünk naponta akár több száz kötettel állandóan bővül. Nagy gondot fordítunk arra, hogy az általunk kínált könyvekről a legpontosabb tájékoztatást adjuk, ezért a könyvészeti adatokon kívül tájékoztatjuk a könyvek állapotára vonatkozó leírással, a könyvekről készült fotókkal, a könyvek tartalomjegyzékével, valamint többnyire a fülszövegekkel is.

Modellező könyv kezdőknek és haladóknak

Modellező könyv kezdőknek és haladóknak

A könyv elsősorban a hobbi legnagyobb táborát adó repülőgép másoltak készítőknek szól, de a modellezés többi ágát (autó, harcjármű, hajó, figura stb.) űző is megtalál szinte minden, a tevékenységhez alapvetően szüksége információt. Az én légierőm, ahogy az alcím, a Modellező ABC(D) is mutatja, az első modell kiválasztásától és megvásárlástól kezdve végigvezet a munkafolyamatokon, a hozzájuk szükséges szerszámokon, anyagokon és technikai tudnivalókon. Elolvasása után bárkiből lehet a hobbi művelője és mutatós modellek készítőjévé válhat.

Tigris tank könyvesbolt

Tigris tank könyvesbolt

A Páncélosok, Harcjárművek, Ég urai, Repülő Erődök magazinokat szorgalmasan olvasó, további szakmai művelődésre vágyó volt vásárlóink számára érdekes hír, hogy az interneten heteken belül elindítunk egy számukra sok új hadtörténeti, fegyverzeti információt, összefüggést feltáró szakmai oldalt.

Tuti menü