Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Áruházak képes leírás - Makett.tlap.hu
részletek »

Áruházak - Makett.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: makett.tlap.hu » Áruházak
Keresés
Találatok száma - 17 db
Byg Computer & modell

Byg Computer & modell

Vállalkozásunk családi vállalkozás, mely 1992-ben alakult. 1997. decembere óta foglalkozunk vasútmodellekkel, ám a családban a vasút szeretete, és a modellvasutas tradíció csaknem fél évszázados. Induláskor a magyar gyártók termékeit forgalmaztuk, majd 1998. márciusától az importőrökkel történő kapcsolatfelvétel után megjelentek az európai modellgyártók termékei is kínálatunkban. Azóta a választék folyamatosan bővül. A forgalmazás mellett javítással, szaktanácsadással, valamint terepasztal és dioráma készítéssel is foglalkozunk.

Diablo 2006  makettek

Diablo 2006 makettek

Az Akcios webáruház csapata 15 éves kereskedelmi tapasztalattal rendelkezik. Magánvállalkozásból előbb Betéti társasággá majd ezt követően Kft-vé alakultunk. Reklámozással és értékesítéssel foglalkozunk. Kiterjedt üzletkötő hálózatunk főként Budapesten, de az egész ország területén is megtalálható. Webáruházon keresztüli értékesítéseinket 2006 tavaszán indítottuk és azóta is dinamikusan fejlesztjük. Cégünk a Diablo 2006 Kft. mindent megtesz, hogy a partnerei elégedettségét kivívja.

Forces of Valor készregyártott makettáruház

Forces of Valor készregyártott makettáruház

Megnyílt a Magyarországon (tudtommal) egyedüli Forces of Valor készre gyártott makett áruháza. A termékek között szerepelnek második világháborús és modern kori harcjárművek, katonák. Megtalálhatók még igényesen festett fém lemeztáblák is, amerikai és német témában.

Internetes makett vásárlás

Internetes makett vásárlás

Üdvözlöm Önöket a makettek.hu web áruházban! - Amennyiben egy adott kategória termékeire kíváncsi, csak annyit kell tennie, hogy a baloldalon található kategóriák közül ki kell választania a számára szimpatikust. Adott kategóriát kiválasztva megjelennek a kategóriába tartozó termékek, illetve tovább lehet bontani azokat méretarányuk, illetve gyártók szerint is.

Jármű makettek vásárlása

Jármű makettek vásárlása

A webáruház sok éves múltra tekint vissza és az idők során a makettezők és modellezők körében kivívta magának a piacvezető szerepet. Ezt a szerepet minőségi termékeivel, ügyfélközpontú kiszolgálásával és széles választékával érte el. A hobbijuknak élő játékosok mindent megtalálnak a modell bolt oldalain, amire szükségük lehet. Az áruház üzemeltetője a Modell és Hobby Kft, amely 1994-ben alakult. Jelenleg több telephelyen, közel 40 fő dolgozik a cégnél. A céget a családi légkör jellemzi, ahol egy csapatként dolgozunk együtt, azért, hogy a vevőket minél hatékonyabban tudjuk kiszolgálni.

Játék Makett Centrum

Játék Makett Centrum

Társaságunk játékáruházat is üzemeltet, ahol vásárlóinknak lehetősége van a termékek személyes átvételére, illetve az esetleges reklamációk orvoslására. Áruházunkban a legtöbb termék közvetlenül is megvásárolható, de előfordulhat, hogy néhány on-line áruházunkban megtalálható termék átmenetileg nincs készleten, ezért fontos, hogy amennyiben konkrét termék megvásárlása miatt szeretne ellátogatni hozzánk, egyeztesse ügyfélszolgálatunkkal az esetleges felesleges fáradtság elkerülése érdekében.

Makett világ áruház

Makett világ áruház

Áruházunk minden igényt igyekszik kielégíteni a makettezés területén. Polgári és harci, szárazföldi, légi, vízi jármű makettek, figurák, terepasztalok, makettezéshez szükséges kellékek széles kínálatával várja Önöket.

Makett webáruház

Makett webáruház

Link ismertetése: Áruházunk elsősorban makettek, másodsorban modellek internetes értékesítésével foglalkozik. A termékek adattábláinak kiszállítás menüpontjánál ha 'Raktáron' leírást talál, a termék azonnal szállítható. Amennyiben 3-6 munkanap van feltüntetve, a termék a magyarországi képviselettől kerül beszerzésre. Az árukészletet folyamatosan frissítjük, mindazonáltal megrendeléskor előfordulhat, hogy a termék a magyarországi beszállítónál készlethiányos. Ebben az esetben a megrendelés visszaigazolásakor ez külön kiemelésre kerül.

Makettboltok listája

Makettboltok listája

Szeretnénk valamennyi magyarországi (esetleg külföldi) makettboltot felderíteni, ehhez is a Te segítségedet kérjük. Szeretnénk tájékoztatni az érdeklődőket a lakóhelyéhez közel eső boltokról, azok irányultságáról, szakterületéről, árfekvéséről. Ha egy forgalmazónak van érdembeli hozzászólása, az tegye meg. Kérjük értesítsetek akkor is, ha új bolt nyílik, illetve egy, a listában lévők közül megszűnt.

Hirdetés
Makettek árösszehasonlítás

Makettek árösszehasonlítás

Az Árukereső, Magyarország leglátogatottabb ár összehasonlító oldala, évek óta több millió vásárlásban segítette már a felhasználókat és a boltokat. Az oldal célja, hogy összekapcsolja a hazai vevőket a hazai boltokkal, gyorsan, biztonságosan és könnyen. Segíti a vevőknek a számára legjobb terméket a legjobb ár-érték arányban megtalálni, a boltoknak pedig növeli az internetes látogatottsági és értékesítési forgalmát. Az oldalon a vevők értékelhetik a termékeket, vagy a boltokat, így segíthetnek az internetes kereskedőknek a kínálat javításában és választ kaphatnak a legfontosabb kérdésekre is.

Megamakett online webáruház

Megamakett online webáruház

Reméljük minden kedves vásárló megtalálja a számára fontos, illetve keresett makettet. Jó vásárlást és böngészést kívánunk. Látogasson el oldalunkra nem fogja megbánni. Itt megtalálja álmai makettjét.

Model shop Internetes áruház

Model shop Internetes áruház

Internetes áruházunk egyéni vállalkozás keretében működik 2009 augusztusa óta, dabasi székhellyel. Reméljük, hogy általunk még több ember ismeri és kedveli meg a makettezést ill. a modellvasutazást, színesebbé téve ezáltal a szürke mindennapokat. Ennek szellemében kívánunk jó böngészést mindenkinek.

Norev webáruház

Norev webáruház

Az Impressio Magyarország Kft. 2004 óra a Norev és a Playstoy termékek magyarországi hivatalos importőre. A Norev 1964-ben Franciaországban alakult, a Veron testvérek jóvoltából. Eleinte műanyag autó gyártásával. A Norev cég rengeteg díjat zsebelt be az évek során, köztük több Oscar-díjat is. A 2004-ben megjelenő 1/18-as méretarány hatalmas siker, a mai napig ilyen ár/minőség arányt nagyon kevés gyártó tud elérni.

RC Shop modell bolt

RC Shop modell bolt

Cégünk távirányítású autó, hajó, repülő és helikopter modellek importálásával és disztribúciójával foglalkozik. Feltett szándékunk, hogy a Magyarországon még kevésbé ismert, de jó minőségű távirányítású modelleket forgalmazzunk, melyekhez mindenki által megfizethető árakat és folyamatos alkatrészellátást kínálunk! Reméljük, hogy ezen webáruház megnyitásával is nagyban hozzájárulunk ahhoz, hogy megfelelőképpen népszerűsítsük ezt a mindenki által kedvelt sportot. Jó vásárlást és kellemes időtöltést kívánunk!

Replica Modellszaküzlet

Replica Modellszaküzlet

A Replica Modellszaküzlet indulása egészen a 90-es évek elejéig nyúlik vissza. Egy baráti kapcsolat segítségével - a tulajdonosok gyerekkori barátja tartós kiküldetésben japánban dolgozott - elsőként forgalmaztunk Magyarországon Tamiya modelleket közvetlen gyári, japánbeli beszerzéssel. Tamiya modelleken kívül Revell és az akkoriban nagyon népszerű Fujimi kittek kerültek be a választékba. Az üzletnek gyorsan híre terjedt és kialakult egy törzsvásárlói kör elsősorban azokból az elhivatott profi modellezőkből akik korábban csak külföldről tudták a termékeket beszerezni.

Tulli modellek

Tulli modellek

A Tulli 2005. óta foglakozik baba-, gyermek és felnőtt, illetve kerti játékok házhoz szállításával Magyarországon. 2 év alatt - évente duplázódó forgalmával - az egyik legdinamikusabban fejlődő játék-webáruházzá vált hazánkban. Az áruház egyedülien széles kínálata évről-évre jelentősen bővül. A jelenlegi kínálatban közel 6 000 játéktermék szerepel, több száz jól strukturált kategóriába sorolva. A játékok között megtalálható szinte minden: a hagyományos fa építőkockáktól a Pc-ről vezérelhető építőjátékig, vagyis a kisbabáktól a felnőttekig, minden korosztálynak kínál szórakoztató, készségfejlesztő játékokat. 2007 óta a kínálat a babafelszereléssel is kiegészült, így az áruház már a születést megelőző pillanatoktól segíti a családok, és a gyermekek életét.

Wargammers

Wargammers

Áruházunk a szokásos, széles termékskálával, megújult arculattal várja vevőinket. Reméljük, hogy az új, gyorsabb oldal még több elégedett vásárlót vonz majd köreinkbe. Ha mindig is kíváncsi voltál a játékok mögött rejtőzködő világra, akkor a megfelelő helyen jársz. De akkor is jó helyre tévedtél, ha modellezéssel, festéssel kapcsolatos információkra van szükséged. Ezeket itt oldalainkon mind megtalálod, és reméljük még sok minden mást is.

Tuti menü